EVENTS

Zoom Beach opening Vama

Handpan Romania-World Music willopen for Vama Veche band at Zoom Beach, Trei Papuci stage. With a thoroughbacking percussion, the handpan’s vibrations will cover the entire beach,bringing a state of profound relaxation.

Ted Talk

Ted Talk Bucharest organizes itsfirst musical event within a conference on the Promanada terrace. The nighttopic, “crossing cultures”, goes hand in hand with the musical guests HandpanRomania which play on a violin, handpan, djembe and cajon.

Yolo Beach bar

Una dintre primele petreceri în care instrumentele acustice au fost îmbinate cu ritmuri electronice a fost la plaja Yolo din Vama Veche. Petrecerea începută din zi a ținut până târziu în noapte
Brunch affair Mamaia

Rămânând pe plajă, Handpan Romania si-a continuat concertele la mare la Brunch Affair în Mamaia. Având că tematica“petrecere tribală”, djembele Africane și handpanul s au îmbinat perfect cu muzică electronică deep-jungle, creând o atmosferă dinamică și ritmată.

WAHA FESTIVAL

Ajuns la a șaptea ediție, festivalul Waha a devenit una dintre cele mai populare scene europene de psy. Proiectul muzical Handpan România a fost invitat la scena de live unde muzica afost redată de vioară, handpan și cajon. Pe lângă partea muzicală, concertul a fost completat de un spectacol de mapping.

DAKINI FESTIVAL

Ajuns la a doua ediție, festivalul Dakini a reușit să creeze evenimente memorabile punând în lumină partea spirituală a muzicii. Proiectul Handpan Romania a fost invitat pentru a participa în zona de “healing”. Ateliere de yoga și terapii relaxante se desfășurau sub vibrațiile instrumentelor.
Sunt un copac – Yoga studio

Sub îndrumarea Andreeai Pautov, HandpanRomania a redat partea muzicală în sesiunile de yoga, creând o atmosferă relaxanta și vindecătoare.